Apparaten en accessoires
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
zout1 tl
-
witte langkorrelige rijst250 g
-
eieren6
-
wortelen in blokjes150 g
-
Chinese kool in reepjes250 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
halfgezouten boter om in te vetten
-
donkere chocolade in stukken200 g
-
kristalsuiker75 g
-
vanillesuiker1 zakje
-
bakpoeder1 zakje
-
bloem75 g
-
frambozen vers of bevroren, en 10-15 extra als afwerking140 g
-
zwarte olijven, ontpit100 g
-
gepekelde augurk in reepjes15 g
-
balsamicoazijn2 el
-
kerstomaten uit blik, gehalveerd10
-
tonijn, uit blik natuur, verkruimeld200 g
-
verse munt enkel de bladeren1 takje
-
olijfolie2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
677.2 mg
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
1493.7 kJ /
355.3 kcal
Vetten
11.8 g
Vezels
8.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
39.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan moussaka
1u. 50min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Pompoen baba ganoush
35min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1u. 30min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Burrito ontbijt
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Geen beoordelingen
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Speculoospasta
10min